Fibra paardenvoeding- natuurlijk en gezond

Vanwege haar speciale samenstelling is Fibra Paardenvoer een zeer hoogwaardig en natuurlijk voer voor jouw pony of paard. Het vult alles aan wat een paard nodig heeft naast voldoende gras, hooi of voordroog kuil. Het brengt jouw paard weer dichter bij de natuur en kan daarmee helpen om ziekten en aandoeningen te voorkomen.

Fibra paardenvoeders kenmerken zich voornamelijk door het hoge structuur en vezelgehalte. Daarom is er gekozen voor de naam Fibra, het Italiaanse woord voor vezel. Het Engelse woord fiber is hier ook in te herkennen.

Wij zijn trots dat Fibra Premium met een 9,6 het best beoordeelde paardenvoer van Nederland is. Dit staat vermeld op voervergelijk.nl, de onafhankelijk vergelijkingssite voor paardenvoer in Nederland.

 

Fibra premium: €15,95

Fibra anti itch €23,95 

 

* Let op: Fibra anti  itch is vanaf oktober beperkt verkrijgbaar. Daarom bij interesse graag even van te voren het aantal wat opgehaald diend te worden vermelden.  Vanaf februari weer volop leverbaar. 

 

Voor extra informatie over fibra: http://www.fibra-paardenvoeders.nl/

 

 

Afhaal punt Beesd Design dekjes, meer dan 1 pak wordt er niet verstuurd ivm gewicht.
Afhaal punt Beesd Design dekjes, meer dan 1 pak wordt er niet verstuurd ivm gewicht.
Afhaal punt Beesd Design dekjes, meer dan 1 pak wordt er niet verstuurd ivm gewicht.
Afhaal punt Beesd Design dekjes, meer dan 1 pak wordt er niet verstuurd ivm gewicht.

Fibra Anti-itch crème 500 ml

Fibra Anti-itch crème voorkomt staart- en maneneczeem, ook wel zomereczeem genoemd. Breng de Fibra Anti-itch crème één maal daags aan op de schuurplekken bij het paard. Masseer met je vingertoppen de paardencrème goed in tussen de haren van de manen en staartwortel.
  • verzacht en herstelt de huid
  • neemt de jeuk weg
  • houdt de muggen op afstand

Zodra de temperatuur stijgt in het voorjaar ligt het probleem van staart- en maneneczeem, ook wel zomereczeem genoemd, weer op de loer. Sommige paarden krijgen door de overgevoeligheid voor een stofje in het speeksel van de culicoides mug last van jeuk aan de staart en manen en gaan schuren. Een uiterst vervelende aandoening bij paarden.

Met de nieuwe Fibra Anti-itch crème voorkom je staart en maneneczeem. Fibra Anti-itch crème houdt de mugjes op afstand, neemt de jeuk weg en verzacht en herstelt de huid van je paard. De ervaringen van andere paardenhouders uit de praktijktest van Fibra Anti itch crème zijn zeer positief.

€ 22,95

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Verkooppunten

 

Mochten wij niet in jouw buurt zitten, dan kun je via onderstaande link nagaan waar bij jou in de buurt het dichtstbijzijnde verkooppunt zit. 

 

http://www.fibra-paardenvoeders.nl/verkooppunten/

 

 

Openingstijden

ma t/m zo op afspraak geopend.

Contact

Email: design.dekjes.kussens@gmail.com
Tel: 06-11915774.

Bij voicemail graag naam, telefoonnummer en bestelling inspreken.

Ophaalmogelijkheden: 

* Bolgerijsekade 2, 4121 ER in Everdingen

* Kooiweg Oost 73, 4153 RK in Beesd